Maailman parhaat alumiiniprofiilit – Klus Design

Olemme tehneet yhteistyötä Klus Designin kanssa jo vuodesta 2011 ilman ensimmäistäkään reklamaatiota, joten voimme hyvällä omallatunnolla suositella tuotteita kaikkiin valaistusprojekteihin. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita, markkinoiden kestävimpiä sekä tupla-anodisoituja alumiiniprofiileja.

Profiileihin on saatavilla lukuisa joukko erilaisia suojuksia erilaisin ominaisuuksin. Isoin osa suojuksista on UV- sekä palosuojattuja ja Klus Design antaakin osalle suojuksista 10 vuoden takuun. Suojukset ovat helposti käsiteltäviä ja leikattavia, eivät lohkeile, eivätkä kellastu käytössä.

Päätytulpat viimeistelevät kokonaisuuden, ja kullekin profiilille löytyy omanlaiset ja erilaisia ominaisuuksia sisältävät mallit. Lisäksi profiileihin löytyy paljon erilaisia lisätarvikkeita helpottamaan asennusta, tai mahdollistamaan esim. ripustusasennuksen.

Nämä tuotteet kestävät varmasti Suomen paahtavan helteiset kesät, sekä jäätävät talvet!

Ladattavat esitteet ja katalogit

KLUS Design LED profiilit 2024 katalogi

BILTON LED profiilit, LED nauhat ja valaisimet 2022 katalogi

BILTON LED profiilit taulukko

BARTHELME LED profiilit 2022 katalogi

Valmistajien sivut

KLUS Design LED profiilit

BILTON LED

BARTHELME LED