Valaisimen ohjainlaite

Ohjainlaitteet LED-nauhoille ja LED-valaisimille

Tyypillisesti valojen ohjaus on ymmärretty vain valojen himmentämisenä, mutta nykyään se merkitsee huomattavasti paljon enemmän. Valojen kirkkauden säätämiseen voidaan nykyään helposti liittää kello-ohjaus, hämäräkytkin tai näiden yhdistelmä. Ihmiskeskeinen valaistus ottaa kantaa myös valkoisen valon sävyyn eri kellonaikana, ja tähän tarvitaan monipuolista valojen ohjausta.

LED-nauhat ja LED-valaisimet ovat helppo liittää osaksi mitä tahansa valojenohjausjärjestelmää sopivilla, sekä toimivilla ohjainlaitteilla. Valikoimassamme on kaikentyyppisille LED-nauhoille ja LED-valaisimille yhteensopivia ohjainlaitteita moderneihin valonohjausjärjestelmiin: KNX, DMX, DALI, EnOcean, Philips HUE.

Autamme mielellämme valitsemaan ja mitoittamaan sopivat ohjainlaitteet projektiinne. Pystymme todennäköisesti auttamaan myös silloin kun valaisimen valmistajalta ei löydy valaisimelle suoraan sopivaa ohjainlaitetta!

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin neuvomme tai annamme juuri teille räätälöidyn tarjouksen!

Ladattavat esitteet ja katalogit

LUNATONE DALI ohjaimet LED nauhoille ja LED valoille (CC/CV)

CASAMBI LED ohjain

BILTON LED ohjaimet ja virtalähteet (24V)

Linkit toimittajien omille tuotesivuille

Linkki LUNATONE DALI verkkotuotteiden tuotesivulle

Linkki BARTHELME KNX/DALI/Casambi ohjaimien tuotesivulle

Linkki BILTON KNX/DALI/DMX ohjaimien tuotesivulle