Virtalahde Led valaisinratkaisulle

Virtalähteet LED-nauhoille

Virtalähteet ovat erittäin tärkeässä roolissa LED-nauhojen toimivuuden ja käytettävyyden kannalta. Virtalähteiden on täytettävä tarkat vaatimukset, jotta häiriöt ympäristöön ovat minimaaliset. Virtalähteen mallin pitää myös olla sopiva asennusympäristöön. Tarjoamamme virtalähteet on aina valittu käyttökohteen sekä haluttujen LED-nauhojen mukaan. Asiakkaidemme ei tarvitse itse käyttää aikaa sopivan virtalähteen etsimiseen.

Olemme testanneet ja käytännön kokemuksesta valinneet toimittajiksemme luotettavimmat valmistajat. Toimittajiemme valikoimasta löytyy sopivat virtalähteet aina kotiympäristöstä teollisuus- ja sairaalaympäristöön.

Virtalähteiden tehot ovat 12W – 600W ja malleja löytyy sekä 12V, 24V, että 48V jännitteille. Mallistosta löytyy himmennettäviä virtalähteitä ja tyypillisimmät vaihtoehdot ovat 0-10V, TRIAC, DALI, PWM.