ESV PRO – Valaisin konseptointi

Eikö löydy valmista ja tarpeisiin sopivaa valaisinta? Onko valosävyn tai valon värin kanssa haasteita löytää sopiva valaisin? Mitä jos suunnittelemme valaisimen teille yhdessä ilman kompromisseja?

Valaisinkonseptoinnissa suunnitellaan asiakaan kanssa yhdessä valaisin eksklusiiviseen tarpeeseen. Konseptointipalvelu sopii parhaiten lineaarisen valaistuksen kohteisiin.

Valaisinkonseptoinnin aloitus

Keskustelujen perusteella selvitetään asiakkaan vaatimukset valaisimelle kuten fyysiset mitat, valon sävy, toiminnallisuudet, kytkettävyys, asennustapa sekä valojen ohjaustekniikka.

Valaisinkonseptoinnin eteneminen

Esittelemme 1-3 vaihtoehtoista ratkaisua muutaman päivän kuluessa ja näistä asiakas voi valita minkä kanssa lähdemme edistämään projektia. Näiden valintojen pohjalta lähdemme pikaisella aikataululla prototyypin valmistamiseen.

Toimitamme asiakkaalle prototyypin testattavaksi ja kommentoitavaksi. Prototyypin yhteydessä saattaa tulla ideoita uusista variaatioista ja ne kirjataan ylös ja rakennetaan tarvittaessa myös niistä prototyypit. Kun prototyypit on hyväksytty, annetaan niille asiakkaan toivomat tuotenumerot ja nimikkeet.

Valaisinkonseptoinnin lopputulos

Asiakas saa oman, konseptinsa mukaisen valaisimen halutuin teknisin ominaisuuksin omiin tarpeisiinsa. Valmistamme tuotteet itse Suomessa ja annamme tuotteille pitkän jopa 5 vuoden takuuajan.