ESV Pro – Valaistusratkaisut ammattikäyttöön

Epäsuoravalo toteuttaa valaistusratkaisut aina suunnittelusta asennukseen asti. Jokainen asiakas on meille referenssi, jolloin valaistus toteutetaan aina tarpeen mukaisesti ja tyylikkäästi. Kokonaispalveluna käytössäsi on luova suunnittelutiimi sekä kokeneet asentajamme.

Palvelumme

Valaistusratkaisujen suunnittelu

Tiedätkö, millaisen valaistuksen tarvitset, mutta toteutus aiheuttaa päänvaivaa?  Kun sinulla on visio, mutta toteutus arveluttaa – me autamme! 

Tiedämme, että toisinaan valaisimien sekä komponenttien valitseminen voi olla haasteellista. Kuulemme mielellämme tarpeistanne ja haluamme tarjota teille asiantuntevia luovia ratkaisuja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Suunnittelupalvelumme on sopiva kaikille tahoille, jotka ovat tekemisissä LED nauhojen, LED profiilien ja näiden osalta valojen ohjauksen kanssa. Suunnittelupalvelumme tarkoittaa pääsääntöisesti tuotekonsultaatiota ja teknistä neuvontaa ja suurelta osin kohdistuu arkkitehdeille, sähkösuunnittelijoille, urakoitsijoille sekä sisustusarkkitehdeille.

Kokoonpanopalvelu

Tilaa LED-profiilivalaisimesi meiltä, niin kasaamme ne puolestasi. Kokoonpanotyö kauttamme onnistuu esimerkiksi keittiön välitilan valaistuksesta aina julkisivuvalaistukseen asti. Palvelumme rakentaa mittatilauksena valaisimet juuri sinun tarpeisiisi.

Toisinaan on kuitenkin tilanteita, joihin valmiiksi koottu mittatilausvalaisin ei sovi. Tällaisia tilanteita ovat mm. sellaiset, kun on tarve kiinnittää profiili pohjasta ruuveilla tai silloin kun tehdään pitkiä valaisinjonoja. Tällöin voit kuitenkin tilata tuotteiden kokoonpanopalvelumme puolivalmiina pakettina.

ESV Pro – Led valaistuspalvelut urakoitsijoille ja ammattilaisille

LED-ratkaisut kaikenkokoisiin projekteihin

Oli kyseessä sitten uudisrakennus tai toimitilojen remontointi, jokainen projekti on erilainen ja vaatii yksilöllisen ratkaisun. Toisinaan tarve on LED-ratkaisulle koko yrityksen toimitiloihin tai uuteen kiinteistöön, joskus pienemmästä kokonaisuudesta kuten vaikkapa yrityksen saunatilojen valaistuksesta tai toimiston valaistuksen parantamisesta. Varmaa on, että löydät kauttamme ammattitaitoiset ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, niin pieniin kuin suurempiin.

Epäsuoravalo Oy on LED-ratkaisuiden kokonaisvaltainen asiantuntija, maahantuoja, toimittaja ja urakoitsija yrityksille. Tämä tarkoittaa sitä että hankimme, suunnittelemme, kokoamme ja asennamme juuri yrityksenne käyttöön sopivat ratkaisut, yrityksen tarpeita ja toiveita tarkasti kuunnellen. Voitte valita tarjouksestamme vain osan, tai vaihtoehtoisesti ulkoistaa koko projektin meille. Koska vastaamme halutessanne koko prosessista itse, voimme taata alusta loppuun laadukkaan palvelukokemuksen ja tuotteet.

Ensiluokkaiset tuotteet ja palvelu

LED Neon-tuubit

Haluamme olla varmoja, että ratkaisumme ovat alusta loppuun parasta mahdollista laatua. Käytämmekin aina vain ensiluokkaisia tuotteita ja henkilökunnallamme on laaja tuntemus tuotteista sekä juuri tarpeisiinne parhaiten sopivista ratkaisuista – ripauksella luovuutta. Voimmekin luvata, että paitsi että maahantuomamme LED-profiilit ja alumiiniprofiilit osineen ovat aina huippuluokkaa, toteutamme kaikenkokoiset projektit tarkoituksenmukaisesti. Kykenemme toimittamaan juuri yrityksellenne sopivan laajuisen kokonaisuuden.

Tuotteisiimme kuuluvat laadukkaat alumiiniprofiilit, LED-nauhat, ohjainlaitteet, valolistat, virtalähteet ja neon-tuubit. Löydät tuotekohtaiset kuvastot ja lisätietoa tuotteista nettisivuiltamme, suunnittelemme tuotteita myös mittojen mukaan. Valmistammekin vuosittain tuhansia erilaisia LED-profiileja ja -nauhoja asiakkaillemme kotipaikkakunnallamme Järvenpäässä.

Yksilölliset ratkaisut ripaisulla luovuutta

Koska yrityksemme työntekijöillä on laaja asiantuntemus LED-ratkaisuista, tarjoamme erittäin mielellämme sekä tuotekonsultaatiota että teknistä neuvontaa. Täydellisen valaistuksen suunnitteleminen ei välttämättä ole helppoa, mutta koulutetut asiantuntijamme varmistavat, että ratkaisu on paitsi toimiva, myös yksilöllinen ja näyttävä. Aidosti luovat ratkaisumme varmistavatkin, että sinun ei tarvitse olla valaistuksen asiantuntija, sillä me kyllä ymmärrämme ja neuvomme.

Ota yhteyttä tai kutsu meidät kylään

Mikäli uskot että yrityksenne valaistus kaipaa päivittämistä tai toiveissa ovat valaistusratkaisut uuteen kiinteistöön, ota yhteyttä kotisivumme lomakkeella ja keskustellaan tarpeestasi. Tulemme mielellämme myös tutustumiskäynnille ja saatamme juuri teidän yrityksenne vision todeksi. Lisäksi Järvenpäässä sijaitseva showroomimme inspiroi ja palvelee asiantuntevasti ja ilolla, tervetuloa piipahtamaan! Showroomille suosittelemme aina ajanvarausta.