ESV Home

Sisusta valolla – helposti ja luovasti!

Toimitamme huippulaadukkaat plug & play LED-valaisimet kotiisi millintarkkojen mittojen mukaan.Luo kotiisi ihania tunnelmia upeilla valaistusratkaisuilla. Toimitamme sinulle tehtaallamme käyttövalmiiksi kootut ja antamiesi mittojen mukaan rakennetut LED-valaisimet kotiovellesi vain neljässä päivässä.

Valmistamme valaisimet laadukkaista alumiiniprofiileista ja LED-nauhoista, jotka on suunniteltu kestäviksi ja tyylikkäiksi. Olemme valinneet valaisimien vaihtoehdoiksi kaksi suosittua ja monikäyttöistä alumiiniprofiilia. Asennus on erittäin helppoa profiileihin eirtyisesti suunniteltujen kiinnikkeiden ansiosta, mitkä toimitamme aina valaisimien mukana.

Kerro meille valaisimiesi mitat, niin me valmistamme ne räätälöidysti suuri sinulle. Valitse mukaan myös ohjainpaketti niin saat valaisimesi käyttövalmiina, etkä tarvitse sähköasentajan apua. Asentaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Huomioithan suunnittelussasi valaisimen virtajohdon ulostulon.

Mittatilaustyönä tehdyn LED-valaisimen hinta alkaen 74,90€ 400 mm saakka, jonka jälkeen hintaan lisätään 3,2€ jokaista 100 mm kohden.

All inclusive ohjainpaketit alkaen 69,90€Toimitamme LED-valaisimesi käyttövalmiina valitulla ohjaustavalla – Plug & Play.

Valittavanasi on kolme vaihtoehtoista ohjaustapaa. Ohjaimet ovat osa ohjainpakettia, joka tekee valaisimistasi käyttövalmiita pistorasiakytkennällä. Ohjainpaketit sisältävät aina valitsemasi ohjaustavan lisäksi kaiken tarvittavan valaisinten käyttövalmiuteen saattamiseksi. Kukin ohjainpaketeista kykenee ohjaamaan 1-4 valaisinta yhteispituudeltaan 5000 mm saakka. Samalla tilauskaavakkeella tilattujen valaisimien ohjaus tapahtuu yhdellä ja samalla valitsemallasi ohjaimella.Langaton valokatkaisin asennetaan seinään tarra- tai ruuvikiinnityksellä. Mitään johdotuksia ei tarvita ja katkaisin on yhdistetty valaisimiisi valmiiksi tehtaallamme. Katkaisin on varustettu himmennystoiminnolla.

Kaukosäädin ei tarvitse erillistä asennusta ja on käyttövalmis heti. Kaukosäädin on varustettu himmennystoiminnolla.

Liiketunnistin on integroitu valaisimen profiilikiskoon. Liiketunnistin toimii käden heilautuksella sytyttäen valaisimen tai sammuttaen sen. Liiketunnistinta ei voida asentaa liesituulettimen tai höyrynlähteen välittömään läheisyyteen. Mikäli samalla liiketunnistimella ohjataan useampaa valaisinta, liiketunnistin asennetaan ensimmäiseen valaisimeen valosarjan päähän. Liiketunnistin sopii kuitenkin parhaiten yksittäisen valaisimen ohjaukseen.Valmistamme valaisimet mittojesi mukaan ja ostoksesi toimitetaan joko myymälään tai haluamaasi osoitteeseen noin neljässä arkipäivässä. Toimituskulut 25 €/toimitus.

Ota yhteyttä! esvhome@epasuoravalo.fiESV Home LED-valaisimet saatavilla jälleenmyyjämme kautta:

K-Rauta 75 Vanha Porvoontie 243 01380 VantaaMuut palvelumme

line