ESV Home – Inspiroidu valosta

Kylmää vai lämmintä? Perinteistä vai modernia? Katso toteutuksiamme kodin valaistusratkaisuista ja inspiroidu hyödyntämään valaistusratkaisujamme myös omassa sisustuksessasi!

Epäsuoravalo tarjoaa tuotteitaan kuluttaja-asiakkailleen itse-asennettavina, kooltaan kustomoitavina ratkaisuina. Kuluttajille suunnattu ESV Home tarjoaa myös runsaasti ideoita ja inspiraatiota valolla sisustamiseen. Mikäli tuotteiden itse asentaminen ei tunnu luontevalta, meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita sähköasennustöiden suorittamiseksi. Suosittelemme seuraamaan myös Epäsuoravalon Instagram-tiliä innostuksen herättämiseksi valolla sisustamisen monipuolisista mahdollisuuksista.


Saunan valaistusratkaisut

Oli sitten ulkosauna tai sisäsauna, valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja saunan tunnelman luomiseksi.

Saunatilojen ja kylpyhuoneiden valaistus on noussut yhdeksi suosituimmista sisustus ratkaisuista niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla.


Keittiön valaistus

Moderni keittiö viimeistellään valolla, joka sopii tilan henkeen ja on sekä ekologinen että energiatehokas.

Keittiössä tarvittava valo on useimmiten kirkas, mutta ei häikäise. Keittiön valaistus on kuitenkin suotavaa myös mukautua hämärämpiin aamun kahvihetkiin ja ruokailuun, mikäli ruokailutila on keittiön yhteydessä.

ESV Home ratkaisuista löydät sopivan valaistuksen joka kodin keittiöön sekä sisustukseltaan erilaisiin ratkaisuihin


Makuuhuoneen valaistus

Makuuhuone on yhä useammalla käytössä alkuperäisen tarkoituksensa lisäksi mm. työhuoneena tai pukeutumishuoneena. Valaistuksen osalta tämä tarkoittaa, että valaistuksen tulee olla mukautuva eri tarkoituksiin.

Epäsuoravalon ratkaisuilla löytyy jokaiseen makuuhuoneeseen ratkaisu, joka ei häikäise mutta on riittävä työskentelyyn tai muihin askareihin. Saman valaistuksen saa säädettyä tarpeen mukaan iltaa kohden lämpimämmän ja rauhoittavamman tunnelman luomiseksi.


Gaming-valaistus

Jokainen pelaamista harrastava tietää, kuinka suuri merkitys pelihuoneen valaistuksella on itse pelaamiseen. Valaistus täytyy olla riittävä, mutta ei missään nimessä saa heijastaa tai häikäistä.

Epäsuoravalolla on oma ESV-Gaming sarja erityisesti pelaamiseen tarkoitettuja valaisimia. Valaisimet ovat tyyliltään minimalistisia ja sopivat joka sisustukseen. Vaikka sarja on suunniteltu erityisesti pelaamiseen, sarjan valaistusratkaisut palvelevat myös muissa tarpeissa. Minimalistisuutensa vuoksi etenkin lattiavalaisin on ollut suosittu ratkaisu mm. olohuoneissa. Gaming valaisimia on saatavilla mustalla, valkoisella sekä hopeanharmaalla profiililla, sopien näin lähes jokaiseen sisustukseen. Poista kotikutoiset LED-nauhat ja sisusta valolla tyylikkäästi!

Muita kodin valaistuskohteita

Myös muita kodin kohteita sisustetaan paljon valaistusta hyödyntäen. Suosituimpia kohteita ovat esimerkiksi kylpyhuoneet ja WC:t.

Valaistusta voi hyödyntää kuitenkin myös esimerkiksi portaikossa. Erityisesti öiseen aikaan porrasvalaistukset toimivat erinomaisesti kuitenkin häikäisemättä.

Lastenhuoneessa valaistuksen voi asentaa esimerkiksi liiketunnistimella sängyn alle. Katso esimerkkimme tällaisesta toteutuksesta Instagram-tililtämme!


Inspiroidu lisää Epäsuoravalon Instagram-tililtä