Keittiön valaistusratkaisut

Keittiön valaistuksessa on hyvä aina huomioida ympäröivä muu valaistus ja jatkaa samaa linjaa myös tasovaloille. Tällöin valaistuksen sävy jatkuu yhtenäisenä ja kokonaisuus säilyy tasapainoisena.

Valotehollisesti työtasolle sopiva valoteho on vähintään 1100lm/m ja voi olla vapaasti siitä ylöspäin. 2000lm/m on hyvä esim. iäkkäämmille, kun valotehoa tarvitaan enemmän. Toinen mihin tulee myös kiinnittää huomiota on valon värintoisto, lähtökohtaisesti CRI>80 on riittävä, mutta suosittelemme korkeamman CRI>90 värintoiston valonlähteitä.

Valon pistemäisyys pitää huomioida välitilan ja työtason kiiltävyyden mukaan. Mitä kiiltävämpi pinta sitä pisteettömämpi valon tulee profiilissa olla, ja profiilin tulee olla vähintään 12mm korkea. Ja toisin päin, jos pinnat ovat mattamaiset ei pisteettömyydellä ole merkitystä, ja profiili voi olla 6mm korkea.

Mikäli välitilaan tulee RST levy, pitää valon olla ehdottomasti täysin pisteetön. Muuten RST levyssä kiiluu valo ikävän pistemäisesti.

Tarjoamme keittiövalmistajien, asentajien ja sähköurakoitsijoiden kautta mittojen mukaan tehdyt valaisimet keittiöihin. Omatoimiset kuluttaja asiakkaamme voivat näppärästi tilata valmistamamme tuotteet ESV Home tuotteiden jälleenmyyjiltä: jälleenmyyjät tämän linkin takana.

Keittiön valot on helppo asentaa vanhoihin taloihin ja vaikka uusien talojen taloautomaatioon. Tuetut ohjaustavat: on/off, triac himmennys, Casambi, DALI, KNX, pushdim, Philips Hue.

Tyypillisesti keittiöön asennetaan:

 

TUOTTEEN EDUT:

  • Erittäin helppo ja nopea asennus
  • Kalusteiden mittojen mukaan rakennettu
  • Profiilin koko pieni, sopii hyvin keittiön yläkaapin alapintaan
  • Profiili saatavissa valkoisena, mustana ja alumiinisena

line