Toimiston valaistus

Helsinkiläiseen toimistoon päivitettiin sisäpinnat ja samalla uusittiin valaistus, jonka piti olla valoviivamainen, teholtaan selvästi valaiseva ja ohjattavissa ABB Free@Home järjestelmällä. LED profiilin fyysiset mitat piti olla mahdollisimman pienet jotta profiilit olisivat mahdollisimman huomaamattomat. Profiilien pituudet huomioitiin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti eikä pituuksien puolesta tarvinnut tehdä kompromisseja.

Valoteho on tilaan riittävä ja helposti säädettävissä. Juovat ovat pisteettömät ja tasaiset käytävien pitkienkin juovien osalta. Virtalähteet valittiin ja mitoitettiin tarpeen mukaan huomioiden myös asennuspaikat ja niiden sijainnit.

LED profiilit toimitettiin valitulla RAL sävyllä ja asennusvalmiiksi koottuna. Esiasennuksen myötä asennukset työmaalla sujuivat nopeasti ja pienellä vaivalla.

TUOTETIEDOT:

 

Tuotteen edut:

  • Profiili maalattavissa halutulla RAL-sävyllä
  • Esiasennettuna helppo ja nopea asennus
  • Fyysisiltä mitoiltaa pieni profiili ei vaadi tilaa asennuspaikalla ja jää huomaamattomaksi kun valot kytketään pois päältä
  • Skaalattavuus ja modulaarisuus: LED-profiilit voidaan mitoittaa tarkkaan kohteen mukaan, ei rajoitetta ketjutuksessa, valoteho ja sävy vapaasti valittavissa

line