ESV PRO – Valaistuksenohjauksen muutostyöt

Tarjoamme avaimet käteen palveluna toimitilojen valaistuksen ohjauksen muutostyöt nopeasti ja kustannustehokkaasti. Yksinkertaistamme toimitilojen valaistuksen ohjauksen ja teemme käytön helpoksi.

Toimitilavalaistusten haasteet

Toimitilat elävät ja muuttuvat yritysten tarpeiden mukaan ja usein tilamuutoksien yhteydessä ei huomioida valaistuksen ohjausta, eli kytkinten paikkoja ja kytkinten toiminnollisuuksia. Muiden muutostöiden jälkeen tämä johtaa siihen, että valojen ohjaus toimii hyvin epäloogisesti, seinien ja ovien vaihtaessa paikkaa useitakin kertoja, tai uusia tiloja on luotu toimistotilaan vuosien saatossa. Tällöin valokatkaisijoiden sijoittelu ei enää toimi, eikä palvele käyttäjää ja pahimmassa valot palavat yötä myöten, kun kukaan ei tiedä mistä valot sammutetaan.

Perinteisesti uudelleen kaapelointi ja mahdolliset valojen uudelleen ohjelmoinnit ovat kalliita ja pitkiä projekteja. Vanhoissa kiinteistöissä valaistuksen ohjausjärjestelmään ei välttämättä edes pysty tekemään muutoksia tai lisäämään uusia valaisimia.

Valaistusratkaisut tilamuutostöissä

Me Epäsuoravalolla aloitamme kartoittamalla toimitilan nykyisen valaistuksen ohjauksen asiakkaan kanssa ja selvitämme miltä osin valaistuksen ohjaus toimii, mitä voisi parantaa, mitä toiminnallisuuksia voidaan lisätä ja minkälaiset toiveet valaistuksen ohjauksesta asiakkaalla itsellään on. Mikäli asiakkaalla ei ole valaistuksesta visiota, tarjoamme oman ammattimaisen näkemyksemme. Alkukartoituksessa selvitämme myös valaistuksen nykytilan ja varmistamme, että muutostyöt voidaan tehdä kustannustehokkaasti ja häiritsemättä liiketoimintaa.

Kartoituksen pohjalta teemme ehdotuksen, aikataulutuksen, sekä tarjouksen muutostyöstä.

Tilavalaistuksen lopputulos

Katkaisijat ja muut välttämättömyydet löytyvät jälleen loogisilta paikoilta ja toimivat suunnitelman mukaisesti. Käyttö on yksinkertaista ja helppoa sekä samalla säästyy sähköä, kun valot tulee sammutettua myös lähtiessä.

Langattomaan valaistuksen ohjaukseen vaihdetuissa kohteissa palvelun myötä valaistuksen ohjaus on modernisoitu ja helposti muokattavissa seuraavaa toimitilamuutosta ajatellen.