Valolistat katonrajassa

Helppoasenteiset valolistat epäsuoraan valaistukseen

Olemme luoneet valolistat helpottamaan epäsuoran valaistuksen toteuttamista koteihin sekä julkisiin tiloihin. Valmiit ja helppoasenteiset tuotteet puuttuivat aiemmin markkinoilta. Luomamme valolistat sopivat täydellisesti käytettäväksi LED-nauhojen kanssa.

Kova hiekka-kvartsipinnoite mahdollistaa valolistojen leikkaamisen, eikä valolista murene tai lohkeile asennuksen aikana. Lisäksi pinnoite on helppo maalata vesiohenteisella maalilla halutun väriseksi.

Runkomateriaalina toimiva palosuojattu EPS antaa tuotteelle keveyden ja mahdollistaa liimakiinnityksen. Heti tarttuva EPS:lle sopiva liima pitää tuotteen sellaisenaan seinällä, eikä muita tuotteita tai välineitä kiinnitykseen tarvita.

Valolistaan hyvin istuva LED-alumiiniprofiili pitää huolen siitä, ettei valo kuulla valolistan läpi. Näin ollen asennuksessa ei tarvitse käyttää folioteippiä, vaikka LED-nauha olisikin erittäin tehokasta.

Mikäli mielessäsi on jokin muu malli kuin esillä olevat mallimme, niin piirrä se meille. Tarjoamme mittojen mukaan tehdyn ratkaisun. Ota yhteyttä!

Ladattavat esitteet ja katalogit

Valolistat LED nauhoille 2020 katalogi